Асоцiацiя сучасного та естрадного танцю украiни

З НОВИМ РОКОМ!

З НОВИМ РОКОМ!
Новий рік це завжди надія на щось хороше. Це мрії про щастя. Це трепетне очікування, що наступний рік неодмінно буде кращим за попередній, а всі біди, розчарування та прикрощі залишаться в минулому. Саме напередодні Нового року, як ніколи хочеться вірити, що всі найпотаємніші та найшаленіші бажання обов'язково збудуться!
У 2023 році ми з вами мали більше нагоди зустрічатися на заходах АСЕТУ.
Цей рік відкрив нових організаторів у м. Запоріжжі Сідорцову Яну «MAKE SENSE» та у м. Ірпінь Філіппову Вікторію та Шкляренка Романа. З першого заходу вони взяли високу планку проведення заходу, чим порадували учасників та суддів. Сподіватимемося, що ці заходи стануть традиційними для нашої організації.
Змогла відбутися знакова подія у м. Харків "KHARKIV DANCE FLAVA" організатор Смірнов Дмітро.
Також хочеться зазначити, що відбувся цього року Чемпіонат України зі стріт та шоу дисциплін у м. Київ. Для воєнного часу – це був великий захід АСЕТУ.
Хочеться подякувати всім вам, що ви підтримуєте заходи АСЕТУ! Знаходите можливість , зростаєте та вдосконалюєтеся в танці, складаєте гідну конкуренцію сильним танцюристам не тільки в нашій країні, а й на Чемпіонатах Світу.
Також величезну подяку від усіх нас висловлюємо захисникам нашої країни, завдяки їм ми можемо займатися нашим видом діяльності. А у свою чергу з кожного заходу АСЕТУ перераховуються кошти для підтримки хлопців та постраждалим від воєнних дій.
З новим роком! Миру та процвітання нашій Україні!
Підпишіться,