Асоцiацiя сучасного та естрадного танцю украiни

З Днем Народження АСЕТУ!

З Днем Народження АСЕТУ!

Сьогодні 1 лютого день народження нашої улюбленої організації АСЕТУ!


Для нас з вами вона стала більшою, ніж просто організація чи робота, вона стала сім'єю!


Останні роки видалися дуже нелегкими і саме вони показали, як нам не вистачає спілкування та зустрічей, наших заходів, духу суперництва, емоцій, сліз радості, поїздок на Чемпіонати великою компанією, дружніх обіймів та щасливого сміху.


АСЕТІВЦІ зараз перебувають у різних куточках Світу і незважаючи ні на які труднощі та перешкоди продовжують танцювати та підтримувати зв'язок один з одним.


Вперше в історії АСЕТУ пройшла «Золота відзнака» он-лайн. Зрозуміло, що у цьому форматі ми не змогли відчути хвилюючої атмосфери цього заходу, не змогли побачити наших дівчаток, дівчат та жінок у блискучому вбранні та елегантних хлопчиків, юнаків та чоловіків. Але ми всі зібралися біля екранів і із завмиранням серця чекали оголошення переможців у своїй номінації, а потім бурхливо тріумфували та вітали один одного і наших улюблених педагогів.


А ще, у листопаді, відбулася перша з початку війни подія АСЕТУ в Черкасах! Наші танцюристи змогли позмагатися та показати шикарні постановки, батьки - порадіти успіхам дітей, керівники та тренери - побачити один одного, поділитися результатами своєї роботи та просто поспілкуватися «наживо», а організатор Вікторія Сухенко разом із АСЕТУ - допомогти ЗСУ медичними препаратами. Ми дуже вдячні хлопцям за те, що вони стоять на захисті нашої Батьківщини!


А далі пройшли ще два заходи в Одесі, організаторами яких були Антон Ільїн та Ольга В'юн. Хочемо висловити подяку в першу чергу організаторам, що в такі складні часи Ви змогли організувати свято для наших дітей, а також подякувати учасникам, їхнім батькам та суддям, що прийшли та підтримали ці заходи.


У 2023 році також заявлені заходи АСЕТУ, віримо та сподіваємося, що нічого не зможе перешкодити їм відбутися. І ми знову поринемо у феєричну атмосферу свята, азарту, емоцій, натхнення та краси.


З Днем Народження АСЕТУ!


До зустрічі на заходах АСЕТУ!

Підпишіться,